Pirjon Pakarin tuote-esittely ja -myyntiä ti 11.2.2020

6.2.2020

Tervetuloa Gluteenittomaan iltaan tutustumaan Pirjon Pakarin tuotteisiin, kahvittelemaan sekä seuraamaan Keliakialiiton webinaaria.

Ti 11.2.2020 klo 18 Gluteeniton ilta yhdistyksen toimistolla (Mustanlahdenkatu 10, 33210 Tampere).

Katsomme webinaarin "Varmuutta gluteenittomiin valintoihin", jossa Keliakialiiton ravitsemusterapeutti Eliisa Girsén kertoo gluteenittoman ruokavalion tarkkuudesta: Mitä pitää huomioida kaupassa, kotona ja ravintolassa.

Tilaisuus on ensisijaisesti tarkoitettu uusille, viimeisen 12 kuukauden aikana diagnoosin saaneille, keliaakikoille ja ihokeliaakikoille sekä muille gluteenitonta ruokavaliota noudattaville jäsenille. Mukaan mahtuvat hyvin myös pidempään sairastaneet, jotka haluavat päivittää tietojaan ja keskustella.

Kahvitarjoilu.

Pirjon Pakarin tuote-esittely ja myynti klo 17 alkaen. Tarjoukset: 2 tuotetta >> 5 €; 4 tuotetta >> 10 € ja kappaleittain 3 €. Käteismaksu.

Tervetuloa!