Yhdistyksemme

Sähköposti: pirkanmaan@keliakiayhdistys.fi

Kotisivu: pirkanmaa.keliakiayhdistys.fi

Y-tunnus: 1096930-9

Facebookissa yhdistyksen sivu on nimeltään Pirkanmaan keliakiayhdistys, ja siellä tiedotetaan ajankohtaisista asioista. Lisäksi Facebookista löytyy ryhmä Pirkanmaan keliaakikot, jossa voit keskustella muiden gluteenitonta ruokavaliota noudattavien kanssa. Instagramissa @gluteenitonpirkanmaa.

Toimistolla voi asioida kerhopäivinä (parillisten viikkojen tiistait) sekä gluteenittomina iltoina ko. tapahtumien aikaan, muina aikoina sopimuksen mukaan.

Mikäli asiasi on kiireellinen, etkä tavoita yhdistyksen numerosta ketään, voit soittaaa kenelle tahansa hallituksen jäsenistä. Heidän yhteystietonsa löydät Yhteystiedot-osasta.

Jäseneksi liittyminen onnistuu Keliakialiiton sivuilla olevalla lomakkeella https://verkkoasiointi-keliakialiitto-fi.pwire.fi/liittymislomake/liittymislomake/ (liitto hoitaa jäsenrekisteriä).

Osoitteenmuutokset lähetetään suoraan Keliakialiittoon puh. 03 2541 322 tai email jäsenpalvelut@keliakialiitto.fi.

Gluteenittomaan ruokavalioon ja eri tuotteisiin liittyviin kysymyksiin saat vastauksen myös Keliakialiiton asiantuntijoilta, puh. 03 2541 360 tai email ruokavalioneuvonta@keliakialiitto.fi

Toimiston sijainti on merkitty karttaan punaisella.

Pirkanmaan Keliakiayhdistys on perustettu vuonna 1991, jäseniä vuoden 2017 lopussa on ollut 2398. Yhdistyksemme toimisto sijaitsee Tampereella osoitteessa Mustanlahdenkatu 10, asuinrappujen A ja B välissä katutasossa.

Toimistollamme on runsaasti erilaisia ilmaisia esitteitä gluteenittomista tuotteista sekä eri tuotemerkkien ohjevihkosia. Meiltä voi nyös ostaa Keliakialiiton julkaisemia kirjoja.

Tervetuloa poikkeamaan!