Anna palautetta

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia mm. Gluteenittomien iltojen aiheista sekä muusta toiminnasta. Pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan.

Palautteen saaminen on tärkeää, jotta yhdistyksen toimintaa voidaan kehittää. Lähetä meille palautetta, sekä kehuja että kehittämisehdotuksia ja toiveita. Voit lähettää viestisi nimettömänä, mutta jos haluat vastauksen, muista täyttää myös yhteystietokentät.

Palaute ohjautuu yhdistyksen sähköpostiin, jota luetaan vähintään päivystysaikoina joka toinen viikko. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan yhdistyksen sähköpostin kautta pirkanmaan@keliakiayhdistys.fi tai valitsemasi hallitusjäsenen kautta.

Tule mukaan toimintaamme

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, tässä on hyvä mahdollisuus ilmoittaa halukkuutensa ja kiinnostuksen kohteensa. Olet myös lämpimästi tervetullut toimistolle päivystyspäivinä ja tietysti osallistumaan jäseniltoihin.

Älä piilota kynttilääsi vakan alle, vaan kerro meille taidoistasi ja kiinnostuksestasi rohkeasti!

Palautelomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.