Liity jäseneksi

Eri puolilla Suomea toimivat 30 Keliakialiiton jäsenyhdistystä ovat keliakiajärjestön ydin. Jokainen henkilöjäsen kuuluu johonkin keliakiayhdistykseen.

Yhdistykset toimivat keliaakikkojen ja ihokeliaakikkojen sekä gluteenitonta ruokavaliota noudattavien ja heidän läheistensä tukena sekä edistävät jäsentensä hyvinvointia omalla alueellaan. Keliakiayhdistykset järjestävät eri puolilla Suomea monenlaista toimintaa, johon kannattaa tutustua ja mennä mukaan.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhdistyksesi toimintaan, esimerkiksi jäsentilaisuuksiin, luento- ja neuvontatapahtumiin, leivontailtoihin, retkille, matkoille, myyjäisiin, toritapahtumiin, kesäpäiville, messuille sekä lasten ja nuorten tapahtumiin.

Tulemalla mukaan keliakiayhdistykseen et jää gluteenittoman ruokavaliosi kanssa yksin; saat luotettavaa tietoa, tapaat mukavia ihmisiä, pääset näkemään ja kokemaan monenlaista uutta ja saat halutessasi mahdollisuuden vaikuttaa.

Jäseneksi liittyminen / Osoitteenmuutos

Voit liittyä keliakiayhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomakkeen, joka löytyy Keliakialiiton sivuilta tai soittamalla Keliakialiittoon, puh. (03) 2541 322. Sähköpostitse voit liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen jasenpalvelut@keliakialiitto.fi.

Osoiteenmuutokset voit myös lähettää suoraan liiton jäsenpalveluihin.

Jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi sisältäen mm. Gluteeniton elämä -lehden viisi numeroa/vuosi.

Perhejäsennyys

Alle 18-vuotiaat lapsikeliaakikot voidaan joko liittää samassa taloudessa asuvan varsinaisen jäsenen perhejäseneksi, jolloin ei ole jäsenmaksuvelvoitetta, tai lapsi voi olla myös itse varsinainen jäsen, joka maksaa jäsenmaksun.
Suosittelemme, että keliaakikkolapset liitettäisiin joko varsinaisiksi tai perhejäseniksi, jotta lapsen tiedot näkyvät jäsenrekisterissämme ja voimme esim. lähettää lapselle postia yhdistyksen tai liiton järjestämästä lastentoiminnasta ym.