Muista tarkistaa yhteystietosi jäsenrekisteristä!

4.3.2019

Olethan muistanut päivittää jäsentietosi Keliakialiiton jäsenrekisteriin? Erityisesti sähköpostiosoitteen pävittäminen on tärkeää siksi, että välillä joitakin tapahtumia tulee niin nopealla aikataululla, että niiden tiedot eivät ehdi Jäsenlehteen, joka nykyisin ilmestyy kaksi kertaa vuodessa tai Keliakialiiton Gluteeniton elämä -lehteen. Jäsenkyselyssä 2017 moni vastaaja toivoi, ettei tapahtumista tiedotettaisi viime tingassa.

Jäsentietosi voit tarkistaa joko

Mobiilijäsenkortin voit ladata linkistä, jonka Keliakialiitton on lähettänyt tekstiviestillä puhelimeesi helmikuussa 2019. Tämän vuoksi on tärkeää, että puhelinnumerosi on jäsenrekisterissä oikein. Mikäli linkin kanssa on hankaluuksia tai olet vahingossa poistanut tekstiviestin, ota yhteyttä Keliakialiittoon, puh. 03 2542 322.