Venyttely-rentoutus kurssi 29.3.-31.5.2017

25.2.2017

Kurssilla saat apua lihasjännitykseen helpoilla, mutta tehokkailla harjoituksilla. Harjoitukset lisäävät liikkuvuutta, parantavat ryhtiä ja helpottavat kiputiloja. Venyttelyn ja rentoutusharjoitusten on todistettu laskevan sydämen sykettä ja verenpainetta, vaikuttavan insuliinitasapainoon, aineenvaihduntaan, mielialaan ja tunteisiin. Venyttely vaikuttaa myös hermostoon ja sitä kautta aivojen toimintaan.

Pirkanmaan keliakiayhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus osallista Pirkanmaan munuais- ja maksayhdistyksen järjestämälle Kehonhallintakurssille, jossa opetetaan venyttelyä, rentoutusta, pilatesliikkeitä ym. Liitteessä lisätietoja. Yhdistyksemme jäsenille on varattu 25-paikkaa:

Kehonhallinta ryhmä

keskiviikkoisin  29.3.2017- 31.5.2017 =10 kertaa

klo 18:00-19:00

Klassillisen lukion liikuntasalissa

ohjaajana Tiina Hakio

Hinta 35€/hlö (laskutetaan osallistujalta)
Kurssille mukaan jumppa-alusta, villasukat ja fleecepeitto.

Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen auli.siipola@gmail.com tai tiistaikerhossa toimistolla olevaan listaan.